Flexibel Verhuizen

Diensten

Van inpakken tot uitladen, wij verzorgen uw gehele verhuizing, óf juist alleen dat gedeelte dat u uit handen wilt geven.

Diensten

Van inpakken tot uitladen, wij verzorgen uw gehele verhuizing, óf juist alleen dat gedeelte dat u uit handen wilt geven.

Verhuisdiensten

Service op maat: verhuizen op uw eigen tempo.

Bij onze verhuisservice staat flexibiliteit voorop. Wij zijn dan ook volledig flexibel in de service die wij aanbieden. Afhankelijk van uw situatie en voorkeuren, zullen wij een service leveren die exact op u is afgestemd. Uiteraard bieden wij optimale garantie van uw goederen: zowel tijdens het laden als het transport, zijn alle goederen verzekerd. Wij beschikken over genoeg verpakkingsmaterialen en verhuisdekens.

Spoedverhuizingen

Vandaag of morgen nog verhuizen? Met spoed verhuizen is waarschijnlijk niet iets waar u vrijwillig voor zult kiezen, maar soms is het even niet anders. Dat snappen wij volledig, en daarom staan wij voor u klaar om zo’n verhuizing alsnog in goede banen te leiden. Bel ons gelijk, dan kijken we wat er mogelijk is.

Seniorenservice

Op leeftijd en alles uit handen geven? Dan bent u bij Flexibel Verhuizen aan het juiste adres. Wij zullen alles voor u regelen: van demontage en inpakken tot uitpakken en alles weer in elkaar zetten. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van uw TV, het installeren van uw verlichting of het aansluiten van uw witgoed. Overigens, ook als u nog niet op leeftijd bent, of u zich in ieder geval nog niet zo voelt, zullen wij een volledig verzorgde service leveren.

Studentenservice

Heeft u weinig inboedel en een klein budget? Ook dan gaan we graag voor u aan de slag. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat om uiterst vakkundige verhuisservice te bieden voor een scherpe prijs.

Speciaal vervoer

Heeft u een piano, poppenhuis, schilderij, of iets anders bijzonders dat u wilt laten vervoeren? Dat vormt natuurlijk geen enkel probleem voor ons. U kunt op onze professionaliteit vertrouwen: wij zorgen ervoor dat uw bezittingen in piekfijne staat op hun nieuwe bestemming aankomen.

Inpakservice

Geen tijd om zelf alles in te pakken? Wij helpen u hier graag bij. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat alles op een goede manier is ingepakt, zodat al uw kostbare spullen veilig op locatie arriveren. Mocht u zelf geen beschikking hebben tot verhuisdozen, dan kunnen wij daarvoor zorgen.

Bedrijfsverhuizingen

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een nieuw kantoor? En wilt u alle kantoormeubelen, apparatuur en papierwerk gelijk op de juiste plek hebben, zodat u en uw personeel onmiddellijk weer verder kunnen met het dagelijkse werk? Wij denken met u mee en zorgen dat alles op het juiste moment en op de juiste locatie aankomt.

Meubelvervoer

Ieder meubelstuk kan weer een nieuwe uitdaging vormen. Een kast de trap van uw voormalige huis afkrijgen en ongeschonden naar de tweede verdieping van uw nieuwe huis vervoeren, kan lastig zijn. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met dit soort vraagstukken en draaien we ons hand daar niet meer voor om.

Internationale verhuizingen

Of u nou als particulier of als bedrijf naar een ander land wilt verhuizen, wij zorgen dat uw spullen op locatie aankomen. Wij verhuizen uw spullen naar alle locaties binnen Europa.